Mi az a Kleanthous bőrmegújító, bőrfiatalító kezelés?

A Kleanthous egy magas hatóanyagtartalmú exkluzív orvos-esztétikai kezelés, mely során ultrahang készülék segítségével juttatjuk el a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeihez, így érve el a töléletes hatást mind a bőrmegújítás, mind a bőrfiatalítás, az anti-aging terén.

Mit kell tudnom a Kleanthous kezelésekről általánosságban?

A kezelések kortól, nemtől függetlenül mindenkinek ajánlottak, aki szeretne javítani bőre minőségén, illetve egyedi problémájára keres megoldást, legyen szó mimikai ráncokról, szem alatti táskákra, laza kötőszövetről, bőrirritációról vagy hajhullásról, bőrfiatalításról. Rendkívül hatékony a bőrmegújítás és az anti-aging területén.

Képzett kozmetikusaink átfogó anamnézis és tanácsadás után, a legexkluzívabb hatóanyag esszenciák széles tárháza közül kiválasztják a számodra legmegfelelőbb kombinációt, így egy személyre szabott termék és kezelés jön létre. A hatóanyagok között pedig, a c.s.m. molekulán kívül, jelen vannak a világ legmodernebb és legértékesebb kozmetikai hatóanyagai, mint a hyaluronsav, a gyömbér, teafaolaj, timföld, homoktövis, elasztin, aloe vera, mézpor, vörös agyag, kókuszdió por , acerola cseresznye, levendula és még sorolhatnánk.
Legyen szó akár a ránctalanításról, bőrmegújításról akár a sejten belüli struktúra újraprogramozásáról vagy kommunikációs rendszerének javításáról, szabadgyökök elleni védelemről, a kollagén szintézis újraindítására vagy akár a nedvesség megtartó képesség növeléséről a cell supporting molekulák hosszú távon és megbízhatóan regenerálják a bőr működését, ezzel valódi anti-aginget, bőrfiatalítást valósítanak meg.

Minden kleanthous kezelésnél a hatóanyag, mely minden esetben tartalmaz cell supporting molekulát, speciális ultrahang segítségével éri el bőröd mélyebb rétegeit, hogy ott sejtszinten hatva optimalizálja az élettani folyamatokat ezáltal javítva a bőr minőségét.

Sonostar Matrix

A kezeléseket az egyedülálló sonostar matrix géppel végezzük, mely a fül számára érzékelhetetlen 20.000 rezgés/ másodperc fölötti ultrahang tartományban dolgozik.

A sonostar mátrix gép fényterápiás modullal is rendelkezik, mely alkalmazásával még inkább személyre szabhatóak a kezelések. A fény bizonyos hullámhosszait sejtjeink színes proteinjei abszorbeálják és hasznosítják az anyagcseréjükhöz. Annak függvényében, hogy mely spektrálszíneket alkalmazzuk, különböző típusú szövetstimulációt érhetünk el.

Spektrálfényt és a modulált ultrahangot a személyre szabott kezeléseknél különbözőképpen kombináljuk. Az ultrahang intenzitása, az impulzus frekvenciája, a hanghullám mintája, a behatolási mélység és a színkombináció mint egyénileg beállítható. Ezáltal lehetővé válik, hogy a bőr állapotának megfelelő leginkább egyénre szabott szövetstimulációt érhessünk el, céljainknak megfelelően. Az alapmechanizmus a bőrmegújításon, az optimális sejtosztódáson, az egészséges, új bőrsejtek termelődésén alapszik.

Általánosságban tehát elmondható, hogy a Kleanthous a kozmetikai, noninvaziv kezelések reális szintjén, valóban képes eredményesen javítani bőrünk pigmentáltságán, ráncaink mélységén és hosszán, a pórusok méretén és úgy általánosságban a bőrünk minőségén.

Amennyiben nem szeretnél botox és hyaluronsavas feltöltést vagy ezek mellett szeretnéd növelni azok hatékonyságát a Kleanthous kezelések tökéletes és eredményes megoldást jelentenek a bőrmegújításos és anti-aging kezelések rengetegében.

FONTOS!

A bőrfiatalítás során gyakran alkalmazott botox injekció után 3 hétig nem végezhető a kezelés, mert az ultrahang a botulinium toxint elmozdítva, annak hatását módosítja.
A hyaluronsavas feltöltést követően fontos tudni, hogy annak hatását ronthatja, mivel az ultrahang képes kioldani a szövetekből a hyaluront. Ezért azt ajánljuk, hogy ezen anti-aging kezelések előttre ütemezzétek az ultrahangos kezeléseket. Tudnotok kell azt is, hogy a fent említett kezelések csodás eredményekre képesek, de a bőr minőségére, annak megújulására, optimális működésére nem hatnak. A Kleanthous kezelésekkel kiegészítve azonban az általuk elért eredmény hosszabb ideig fennmarad és még esztétikusabb végeredmény érhető el. Mert a bőrmegújítást szolgáló, bőrminőséget javító kezelések és az injektábilis, botox és hyaluronsavas kezelések nem helyettesítik egymást, azonban csodásan kiegészítik.

Mit lehet tudni bővebben a Kleanthous kezelésekről?

A Kleanthous alapelve a bőr struktúrájának úgynevezett cell supporting molekulákkal történő állandó megújításán alapul, mely így hatékony bőrmegújítást és anti-aginget képes elősegíteni, legyen szó mimikai ráncokról, szem alatti táskákra, laza kötőszövetről, bőrirritációról vagy hajhullásról.

Ezen apró molekulák belülről, természetes módon, a bőr saját erőforrásait használva tartósan regenerálják a bőr működését, mely a valódi anti-aging, bőrfiatalítás alapja.

Kleanthous professzor, a márka megalapítója, volt az első a világon, aki a kozmetika szolgálatába állította az orvostudomány egyéb területein már régóta alkalmazott ultrahangot, mely mikrovibrációs használata segít, hogy minél több molekula jusson a bőr mélyebb rétegeibe. Mindazonáltal az ultrahang hullámai salaktalanítják a szöveteket, támogatják a sejtek anyagcseréjét, emellett segítik a gyógyulást, serkentik a kollagén termelését, tisztítják a bőrt és javítják a szövetek vérellátását.

Ultrahang a bőrmegújítás, bőrfiatalítás szolgálatában

…azaz hogyan növeli meg az ultrahang a kozmetikai krémek anti-aging hatását?

A sportorvosok által már régóta sikerrel használt ultrahang, az úgynevezett sonoforézis során a gélekben lévő hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatja. Az ultrahang rezgése megnyitja a bőrt a legkisebb hatóanyagok előtt. Az általános kozmetikai hatóanyagok, méretükből kifolyólag, az ultrahangos kezelés nélkül sem képesek áthatolni a bazális membránon és mélyebben beágyazódni a hámrétegbe, így nem elég hatásosak a bőrmegújításhoz és nem képesek valódi anti-aging hatásra.

Az ultrahang kezelés során a frekvencia határozza meg a szövetekbe való behatolás mélységét, az intenzitás pedig a szövetekbe leadott energiamennyiséget. Készülékünkkel elérhető a bőr valamennyi rétege, egészen az izom határáig, ezáltal a hatóanyagok a megfelelő helyre kerülnek és ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

Az ultrahang rezgése mindazonáltal megnöveli a sejtközötti állományt, így segít a salakanyagok eltávolításában, így a sejtet öregítő, optimális működését gátló méreganyagok távoznak. Amint a bőr megszabadul a salakanyagoktól a sejtek újra el tudják látni magukat nedvességgel. A bőr optimális működésének, a bőrmegújításnak, valamint a valódi anti-agingnek alapfeltétele pedig a kiegyensúlyozott folyadékháztartás. Az ultrahang mindemellett, rezgési energiájával képes a sejtplazmában található citoszkeletonokon új proteinek termelését elősegíteni.
Mindezen jótékony hatásokra tevődik a cell supporting molekula sejtbe juttatása, mely az optimális sejtosztódáshoz és ezáltal valódi bőrmegújításhoz vezet.

Kleanthous termékek, Kleanthous kezelések

Mely bőrmegújító, anti-aging kezelésekből választhattok?

 • száraz bőrre: 24/7 Firming kezelés
 • 24/7 Cuperose kezelés
 • érett bőrre: 24/7 High Performance kezelés – erős anti-aging hatás
 • problémás bőrre: 24/7 Balancer kezelés
 • Skinjection instant sono lifting kezelés
 • Sono Beauty lifting kezelés – kimagasló anti-aging hatás, 6 alkalmas kúrában

Minden kezelés magában is hatásos, azonban ajánlott kúraszerű alkalmazása.

Mit kell tudnom a Kleanthous 24/7 Sono Solutions kezeléseiről?

A gyors és látványos eredmények érdekében ezen kezeléseinkben ötvözzük a cell supporting molekulák bőrmegújító hatását, válogatott növényi hatóanyagokkal és az ultrahang erejével.
Minden 24/7 sono solution kezelés különböző kikeverési lehetőségeket kínál, így teljesen személyre szabott kezelést kínálunk a bőrproblémádnak megfelelően, legyen szó bőrszárazságról, az érett bőr problémáiról, anti-agingről vagy miteszeres, aknéra hajlamos bőrről.

A kezelés lépései

 1. 24/7 tisztító hab segítségével megtisztítjuk a bőrt a szennyeződésektől.
 2. Enzim peelinggel finoman eltávolítjuk az elhalt hámsejteket.
 3. 24/7 tonik habbal áttöröljük a bőrt.
 4. Az egyénileg, bőrproblémádnak megfelelően frissen kikevert hatóanyagokkal teli maszkot felhelyezzük az arcra, nyakra, dekoltázsra és 15-20 percig hagyjuk hatni.
 5. A termékcsalád cell supporting molekulát nagy mennyiségben tartalmazó krémét ultrahanggal a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, miközben megindul a szövetek salaktalanítása és a bőrfiatalítás.
 6. A kezelést a Kleanthous akupresszurás masszázsával zárjuk.
 7. Minden kezelést érdemes kiegészíteni a Kleanthous otthoni termékeivel, hogy a bőrmegújítás és anti-aging hatás minél tovább tartson.
  A kezelés időtartalma 60 perc.

A Kleanthous márkáról bővebben

A Kleanthous több mint 30 éve vezető szerepet tölt be az anti aging és a sejtregeneráció tudományos kutatása terén. Ötvözik a modern technológiát, az ultrahangot, a sonorezonanciát és a fényterápiát a bőr regeneráció tudományos módszereivel.

A Dr. Kleanthous Kosmetik GmbH egy vezető nemzetközi kozmetikai vállalat. A vállalatot 1989-ben Dr. med. Panaijotis Kleanthous alapította Heidenbergben. Kutató orvosként, a professzor a kezdetektől fogva az öregedés következményeivel és alternatív gyógymódjaival foglalkozott.

A hetvenes években kezdte meg kutatásait melynek során továbbfejlesztette a regenerációs gyógyászatban már alkalmazott cell supporting molekulát. Elsőként a világon az orvosi használatban már kipróbált és bevált cell supporting molekulát Dr Kleanthous kozmetikai hatóanyag formájában is létrehozta és eleinte injekciós kúra formájában juttatta a bőrbe.

Ezen kúrák rendkívüli eredményei arra sarkallták, hogy megoldást találjon a kozmetikai szalonokban történő felhasználásra is.

Ahhoz, hogy a cell supporting molekulát injekció nélkül tökéletesen a bőrbe tudja juttatni azonban segédeszközre volt szüksége. Ez a segédeszköz pedig az ultrahang volt. Így 1989-ben a világon először dr Kleanthous állította a kozmetika szolgálatában az ultrahangot, melyet az orvostudomány már régóta használ a hatóanyagok mélyebb szövetekbe juttatása céljára. Ezzel új távlatokat nyitott a szépségiparban.

Az évek során a professzor és az ő heidelbergi regenerációs centruma rengeteg hatékony kozmetikai terméket fejlesztett ki, így 2012-re a cég több mint 25 országban van jelen a világon, ahol a felső kategóriás kozmetikai kezelések egyik jelentős szereplője.

Mi a Cell Supporting Molekula pontosan?

A tudósok hosszú ideje felismertek és izoláltak egy speciális információhordozó molekulát a sejt plazmájában, melyet cell supporting molekulának ( c.s.m.) neveztek el. Ezek a rendkívül kicsi információhordozó molekulák felelnek a megfelelő sejtosztódásért és a tökéletes új sejt létrehozásához szükséges információk átadásáért. Így szerveink regenerációs képességét biztosítják sejtosztodásról sejtosztódásra.

A bőr öregedésének sok oka van. Külső és belső tényezők egyaránt okozzák az idővel megjelenő ráncokat és az arc tónusvesztését. Összességében az öregedési folyamatok fő oka a sejten belüli információcsere csökkenése és a salakanyagok mennyiségének megnövekedése a sejten belül. Ez a folyamat a 25. életévtől veszi kezdetét. Ugyanis a cell supporting molekulák mennyisége 25. életévünktől folyamatosan csökken, így a sejten belüli és a sejtek közötti információcsere gyengül. Ez az információcsere pedig a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtosztódáshoz elengedhetetlenül fontos.

Ahhoz, hogy az öregedés jeleit ne csak palástoljuk, hanem összességében kezeljük azokat és valódi anti-aging hatást érjünk el, a sejt működés alapjaihoz kell visszanyúlnunk. A cell supporting molekulák remek lehetőséget teremtenek ehhez és mivel molekulasúlyú rendkívül kicsi a kozmetikában egyébként használatos hatóanyagokhoz képest, könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.

Kleanthous professzor alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal történő állandó megújításán alapul. Legyen szó mimikai ráncokról, szem alatti táskákra, laza kötőszövetről, bőrirritációról vagy hajhullásról ezen molekulák belülről, természetes módon a bőr saját erőforrásait használva tartósan regenerálják a sejtek működését, mely a valódi anti-aging, bőrfiatalítás alapja.

Dr Kleanthous a hetvenes években kezdte meg kutatásait, melyek során a cell supporting molekulák speciális kombinációját állította össze. Kifejlesztette a Skin Tone Sono Beauty lifting kúrát, mely a német, független dermatológiai vizsgálat alapján is igazán hatékonynak bizonyult a ráncok mélységének és hosszának csökkentésében, már egy kezelést követően.

Később az idő múlásával kialakított egy speciális kezelésekből és termékekből álló átfogó kozmetikai alkalmazási spektrumot, melyek alkalmasak kezelni a legkülönbözőbb problémákat.

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical