Kozmetikai kezelések

Nincs olyan kor, amikor ne lenne szüksége a bőrünknek professzionális ápolásra. Kozmetikánkban elfeledve a régi módszereket, újhullámos kezeléseket alkalmazunk.

"

Az egyik termékcsalád, ami mellett letettük a voksunkat,  a német Kleanthous.

Aki ismeri a termékeket, nem kell nagyon magyaráznunk hogy miért, aki nem hallott még róla: a Kleanthous lényege egy görög származású német orvos által megalkotott c.s. m (cell supporting molecule) molekula, mely forradalmasítja a bőrápolást. A fő cél az egészséges bőr, ami azáltal jön létre, hogy a c.s.m a sejtosztódáskor keletkezett hibákat kijavítja és nem engedi romlani a bőr állapotát. Az egészséges bőr pedig ragyogó, üde és fiatalosabb a koránál. Különböző kezeléseinkből és otthoni termékeinkből is lehet választani, a bőr igényeinek megfelelően.

Kleanthous kozmetikai kezelés
Kleanthous kozmetikai kezelés
Kleanthous kozmetikai kezelés

Nagy kedvencünk a PowerShape2 arckezelő feje, mely egy komoly gépi kezelésnek felel meg, ötvözve a svájci Clinicare termékcsalád finom lemosóival, gyengéd peelingjével , masszázzsal és krémekkel.

A svájci Clinicare csodálatos termékeivel világszerte óriási népszerűségnek örvend.

Nem véletlenül, hiszen szintén tudományos alapokon nyugszik minden összetevő kialakítása: magas hyaluronsav- és növekedési faktor koncentrációval rendelkezik.

A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés közvetlenül a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására. A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. A kisméretű multipoláris RF kezelőfej vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz, amely segítséget nyújt a bőrsejt állomány megújulásában.

Clinicare kozmetikai kezelés Budapest

Mezopen-es kezelés

Mezopenes kezelésünknél a zsibbasztó krémmel bekent arcra a mezopen mikrotűivel mikrosebeket ejtünk, mely egyrészt a hatóanyagot mélyebbre tudja juttatni, illetve működésre serkentjük a szervezet öngyógyító folyamatait, azaz ezekre a kis sebekre az arc kollagén- és elasztinképződéssel fog reagálni. Az arcunk fiatalosabb, üdébb lesz, a ráncaink halványodni fognak. Aknék, hegek és tág pórusok kezelésére is kiválóan alkalmas.

Kezelés után 1-2 napig tartó bőrpírre lehet számítani!

Bármelyik kezelést is választod, garantáltan felfrissülsz, megnyugszol és még szebbnek fogod magad érezni.