Kozmetikai kezelések

Nincs olyan kor, amikor ne lenne szüksége a bőrünknek professzionális ápolásra. Kozmetikánkban elfeledve a régi módszereket, újhullámos kezeléseket alkalmazunk.

"

Kleanthous kezelések

A Kleanthous különleges kezelései során a gyógynövényekkel és az úgynevezett cell supporting molekulával dúsított hatóanyagait egy speciális ultrahang készülék juttatja a bőr mélyebb rétegeibe, hogy ennek hatására a bőr újra ragyogó és hidratált legyen.

Arcfeszesítés mezopennel

Legyen szó pigmentfoltokról, ránctalanításról vagy arcfeszesítésről, a mezopen kitűnő választás, egyedülálló módon beindítja a bőr kollagén- és elasztin termelődését, melynek hatására egy egységesebb, fiatalosabb bőrkép alakul ki.

Gyengéd savas hámlasztás

Az Easy Droxy Peel felszíni savas hámlasztás kíméletes és hatásos bőrmegújító kezelés, a felszíni egyenetlenségek kisimulnak, halványodnak a pigmentfoltok és a bőr struktúrája látványosan megújul. 

PowerShape2 arckezelés

Ha azonnali lifting hatást szeretnél ez a tökéletes kezelés számodra! A noninvazív radiofrekvencia kollagéntermelésre serkenti a bőrt, csökkenti a ráncok mélységét, feszes és üde bőrt eredményez. Kúrában alkalmazva hatása nagyon látványos és hosszútávú.

NCTF arckezelés

NCTF® egy olyan skinbooster kezelés, mely során pici tűszúrásokkal speciális hatóanyagot juttatunk a bőrbe. A szúrások és a hatóanyag együttesen serkentik a kollagén és fibroblaszt termelést, és ennek következtében ragyogó, rugalmas bőrt eredményez, és javítja annak általános állapotát, állagát.

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical