Alakformáló kezeléseink

Egészségesen élsz, mozogsz és mégis rajtad ragad pár makacs centi? Vagy pont a fogyókúrádat szeretnéd megtámogatni, hogy a kötőszöveted is kövesse a fogyásod?

"

PowerShape2 alakformálás

A PowerShape2 úgy indítja be a vér- és nyirokkeringést, hogy közben centiket vesztünk a kívánt testtájról, mivel rádiófrekvenciával felmelegíti a zsírszövetet és vákuummal és lézerrel megdolgozza a kezelt testtájat.

Wiener testtekercselés

A Wiener testtekercselés egy olyan kezelés, amit mindenki szeret, mert fájdalommentes, közben lehet relaxálni, mégis nagyon látványos, mert a különleges hatásainak köszönhetően centikben mérhető az eredmény.

HIEMT-Sculpt X alakformálás

A HIEMT Sculpt X intenzív izomépítés és zsírbontás műtéti beavatkozás nélkül. A világ első bizonyított fenékemelő eljárása, mely ráadásul a terhesség utáni szétnyílt hasfal regenerálásában is hatékony segítséget nyújt.

HIEMT intimpad

Kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldás a korral és szüléssel megromlott intim részek vérkeringésére, a kismedencei izmok meglazulására. Ezen funkciók romlása inkontinenciához és a szexuális élet minőségének csökkenéséhez vezet.

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical