Mi az az NCTF kezelés?

NCTF® egy olyan skinbooster kezelés, mely során pici tűszúrásokkal speciális hatóanyagot juttatunk a bőrbe. A szúrások és a hatóanyag együttesen serkentik a kollagén és fibroblaszt termelést, és ennek következtében ragyogó, rugalmas bőrt eredményez, és javítja annak általános állapotát, állagát.

NCTF arckezelés

Az NCTF 135 és 135 HA egy speciális, magas minőségű és tisztaságú skinbooster komplex, amit Nanosoft tűvel juttatunk a bőr dermisz rétegébe.

Az NCTF 135 és 135 HA több mint 55 féle hatóanyag tartalmával napjaink egyik leginnovatívabb, legmodernebb szépészeti eszköze, melyet a francia Fillmed cégnek köszönhetünk. 12-féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot, 24 féle aminosavat, 5 féle nukleinsavat és antioxidáns összetevőket tartalmaz, illetve változó mennyiségben nem-keresztkötött hialuronsavat.

A NANOSOFT™ tű kimondottam az NCFT oldatok beadásához lett kifejlesztve. Ez az eszköz, három kicsi, 0.6mm-es mikro szilikonkristály tűvel van ellátva, így gyakorlatikag fájdalommentes vele a kezelés. A tűk speciális kialakításának köszönhetően minden szúrás ugyanabba a mélységbe juttatja a hatóanyagot, ezzel biztosítva az egyenletes eredményt.

Hogyan zajlik a kezelés?

1. A kezelés előtt a Skin perfusion peel savas hámlasztóval eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, így a már letisztított bőr jobban befogadja a rengeteg vitamint, ásványi anyagot és aminosavat.

2. Lefertőtlenítjük a bőrt

3. Ha szükséges, érzéstelenítő krémet használunk, bár a speciális nanosoft tűkkel teljesen fájdalommentesnek mondható a kezelés. A kívánt területen 2 mm-enként haladva bejuttatjuk a hatóanyagot a bőrbe. 1 ml anyagot használunk egy kezelés során. (Tehát a szemkörnyék összesen 1 ml, ha az arc egyéb részeit is szeretnénk az + 1 ml)

4. A szemkörnyék vagy az arc egészének kezelése kb 20 percet vesz igénybe.

Milyen területek alkalmasak az NCTF-NANOSOFT™ kezelésre?

Elsősorban a szemkörnyéken alkalmazzuk, itt a leglátványosabb és leghosszabban tartó az erdmény. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat és ráncokat, üdébb, fiatalosabb tekintetet kölcsönöz. Az arc többi részén is alkalmazható, itt bőrminőség javító, pórusösszehúzó, állagjavító hatása is van.

Kinek ajánlott az NCTF-NANOSOFT™ kezelés?

Mindenkinek,

  • aki szeretne ragyogóbb, üdébb tekintetet,
  • aki szeretné a kis mimikai ráncait eltüntetni, illetve megelőzni azok kialakulását
  • aki szeretné csökkenteni a szem alatti sötét karikákat
  • szeretne finomabb felszínű bőrt
  • szeretne kisebb pórusokat
  • szeretne telt, mélyen hidratált feszes bőrt

FONTOS tudnivalók!

A kezelést kúraszerűen érdemes elvégeztetni (3-5 alkalom), így igazán tartós és látványos eredményt lehet elérni.

Kezelés után a bőr kissé pirossá válhat és átmenetileg megduzzadhat. 24 órán keresztül nem szabad sminket és egyéb krémeket használni.

48 órán át kerülni kell az edzést, napozást, szoláriumozást, szaunázást. A kezelés után 2 hétig tilos ultrahangos kezelésen, masszázson, arctisztításon részt venni.

Azoknak a vendégeinknek, akik hisztamin érzékenyek, vagy hajlamosak fokozott ödémásodásra, nem ajánlott a kezelés.

NCTF arckezelés árak

  • 1 ml szemkörnyékre vagy arcra 35.000 Ft
  • 3 alkalmas bérlet szemkörnyékre vagy arcra: 93.000 Ft
  • 5 alkalmas bérlet szemkörnyékre vagy arcra: 150.000 Ft

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical