PowerShape2 alakformálás

Egészségesen élsz, mozogsz és mégis rajtad ragad pár makacs centi? Vagy pont a fogyókúrádat szeretnéd megtámogatni, hogy a kötőszöveted is kövesse a fogyásod? Bármelyik csoportba is tartozz, a PowerShape2 kezelést Neked találták ki. Pontosabban Nekünk nőknek. A laza, narancsbőrre hajlamos kötőszövetünkre. A PowerShape2 úgy indítja be a vér- és nyirokkeringést, hogy közben centiket vesztünk a kívánt testtájról, mivel rádiófrekvenciával felmelegíti a zsírszövetet és vákuummal és lézerrel megdolgozza a kezelt testtájat.

Ez nem csak egy átlagos, sokat ígérő kezelés

Kezelés közben abszolút érezhető hogy ez nem csak egy átlagos, sokat ígérő kezelés, hanem itt történik is valami, ami minden percben hatékony. Mikor kiszállunk a székből, a megdolgozott területen a bőrünk pirossá, kicsit érzékennyé és duzzadtá válik, de cserében sima és hidratált lesz, és kisebb lesz a körfogatunk és a narancsbőrünk. Sok-sok vizet kell innunk, hogy a nyirokrendszerbe irányított méreganyagok és zsír távozni tudjon, és igazán hosszú távú legyen a hatás. Természetesen a sport elengedhetetlen a kezelések mellett. Kúraszerűen alkalmazva a leghatásosabb, de ha egy-egy alkalomra van lehetőségünk, az is igazán felemelő lesz és az elvesztett centik csak növelni tudják a magabiztosságunkat.

Powershape2 alakformálás

A PowerShape2 működési elve

A PowerShape2 komplex alakformáló valamint anti-cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringés és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés

Az új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia energiának a multipoláris kezelőfej által biztosított célirányos bejuttatása nagyobb hatékonyságot eredményez, jól mérhető eredményekkel a zsírcsökkentésben, a cellulit kezelésében, az alakformálásban, valamint a kollagén és az elasztin termelés stimulálásában.

  • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően
  • nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és a zsírégetést
  • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
  • javítja az oxigén sejt közötti megoszlását a szövet hőmérsékletének a megemelése révén
  • javítja a mikrokeringést

Vákuum – alakformálás

A vákuummasszázs hatására javul a vér- és mikrokeringés valamint a nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A pulzáló vákuum a mikrokeringés stimulálásával javítja a sejtek metabolizációját, ezáltal elősegíti a cellulit lerakódások eltávolítását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

A nyirokmasszázs:

  • elősegíti a salakanyagok kivezetését
  • kitágítja a vérereket elősegítve az oxigénnel való ellátottságot
  • csökkenti a zsírsejtek viszkozitását
  • a rostos szövetekre nézve nyújtó és masszázs hatással bír
  • csökkenti az ödémát és formálja a testet

Soft lézer – zsírbontás segítése, bőrfeszesítés

A speciális (660 nm) hullámhosszú lézerfény elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

A soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. A lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

A kezelés után néhány napig bőrpír és érzékenység tapasztalható.

Ha még nem ismered a kezelést, és vannak kérdéseid, érdemes eljönnöd egy konzultációra.

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical