Dióda lézeres szőrtelenítés

Te is úgy érzed, hogy mindig újra és újra arról szól az életed, hogy szőrtelenítesz otthon vagy gyantáztatni jársz ? Mi is ezt elégeltük meg és a lézeres szőrtelenítés által igazi, hosszú távú megoldást szerettünk volna.

"

Akció

Lábszár nagy csomag
390.000 Ft helyett 195.00 Ft
 
Hónalj nagy csomag
165.000 Ft helyett 60.000 Ft

Olyat, ami biztonságos, ami hatékony, ami hosszú távú, megfizethető és ami számunkra a legfontosabb, az eddig szőrtelenítésre fordított idő felszabadul, és úgy lesz több (én)időd, hogy közben magabiztos vagy és jól érzed magad a bőrödben. A lézeres szörtelenítés egy elterjedt és egyszerű dolog, mégis nagy körültekintést igényel. Ezért a kezelések előtt mindenképpen szükséges egy ingyenes konzultáció, ahol egy finom kávé mellett megállapítjuk a bőrtípusodat, beszélgetünk a folyamatról, a napozási szokásaidról és a várható eredményekről. Végzünk egy próbalövést is, hogy érezd nem annyira kellemetlen, illetve így láthatjuk a bőröd reakcióját.

Felkészültél? Jelentkezz be az ingyenes konzultációra

Minden új vendég számára biztosítunk ingyenes konzultációt, amikor megbeszéljük a kezeléseket, a bőrtípusodat, valamint próbalövést is végzünk. Ha rögtön szeretnél kezelést, próbalövés után kb. 20 percet várnunk kell, hogy megnézzük hogyan reagál a bőröd. Ezidő alatt egy finom kávé és néhány újság segít az idő múlásában.

A piacvezető Eunsung Clearlight orvosi dióda lézert hoztuk el nektek a 13. kerületbe, mert ez a gép a legmodernebb, legbiztonságosabb eszközök közé tartozik. Az általunk választott lézer világszerte nagy népszerűségnek örvend a lézeres szőrtelenítés piacán, mert bizonyítottan hatékony, fájdalommentes és biztonságos a használata. Az eredmény garantált.

Dióda lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés működési elve

A Clearlight LD808 Dióda Lézer 808 nm-es hullámhosszú lézersugarának hőenergiája a szelektív foto-termolízis hatásmechanizmusának megfelelően főként a szőrszálak sötétebb színű melanin pigmentjeiben nyelődik el. A bőr nagyságrendileg alacsonyabb thermo-relaxációs idejének köszönhetően nem károsodik.

A lézeres szőrtelenítő berendezés többféle multi-impulzus üzemmóddal rendelkezik, amelyek tovább növelik a kezelések eredményességét és biztonságát. A szőrszálban elnyelődött optikai energia hőenergiává alakul, amely a szőrszál hőmérsékletét  60 °C-ra emeli. Ennek hatására a bulbus alatt lévő mátrix-sejt állomány denaturalizálódik, így véglegesen leáll a szőrszál növekedése.

A lézeres szőrtelenítésre használt dióda lézer továbbfejlesztett impulzuskibocsátó technológiával rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a fájdalom-érzetet és növeli a kezelések hatásosságát is.

Szabadulnál a nem kívánatos szőrszálaktól? Jelentkezz be online!

A kezelés menete

Első látogatásodkor először kitöltöd az anamnézis lapot, az adatkezelési szabályzatot és a beleegyező nyilatkozatot. Ezután konzultáció és egy bőrtípus meghatározás következik, ez fontos ahhoz, hogy milyen beállításokat használjuk a lézeres gépnél. A kezelés előtt az anyajegyeket befedjük egy fehér krémmel vagy ceruzával, valamint egy hűvös zselével kenjük be a kezelni kívánt részt.

A lézeres szőrtelenítés alatt egy védőszemüveget kell viselned, mivel a lézersugár rendkívül káros a szemnek! A kezelő beállítja a gépet a neked megfelelő értékekre és már kezdődhet is a kezelés! Minimális csipkedést érezhetsz a kezelés során, fontos, hogy mindig szólj, ha valami kellemetlen, vagy ha bármi probléma van!

Kipróbálnád a lézeres szőrtelenítést? Mutatjuk, milyen lehetőségek közül választhatsz:

01

PRÓBALÖVÉS Az ingyenes konzultáció alkalmával lehetőséged van kipróbálni, milyen érzés a lézerrel történő szőrtelenítés.
 

02

KIS CSOMAGJAINK 3 kezelést tartalmaznak. Ezzel a bérletkonstrukcióval azoknak szeretnénk kedvezni, akik már máshova jártak előzőleg szőrtelenítésre, és már csak egy kevés kell nekik a tökéletes eredményhez.
 

03

NAGY CSOMAGJAINK arc és mellbimbó esetén 12, a többi testrésznél 8 alkalmat tartalmaznak, DE! ha az általunk javasolt ütemben jársz a kezelésekre és mégis valamiért úgy látjuk, hogy a teljes szőrtelenséghez további kiegészítő kezelésekre lenne szükséged, ezekre a vendégünk vagy! Az utolsó alkalom után 6 hónapig tudod igénybe venni a kiegészítő kezeléseket. Mi így vállalunk garanciát a szőrtelenségedre!
 

04

EMLÉKEZTETŐ KEZELÉS A nagy csomagok után érdemes évente emlékeztető kezelésen részt venni, ennek ára testrészenként akár 5000 forinttól elérhető.

Mennyibe kerül?

Részletes árlistánkat itt találod:

Kedvező fizetési konstrukciót kínálunk!

150.000 forint felett részletfizetési lehetőség is van: 3 egyenlő részletben tudod kiegyenlíteni a bérleted árát.

Tudnivalók lézeres szőrtelenítés előtt és után

Fontos, hogy kezelés előtt 1 hónappal már nem szabad gyantázni, epilálni, csak borotválkozni.
A lézeres szőrtelenítés előtti napon kérjük a kezelt területet leborotválni.
Napozni, szoláriumozni tilos a szőrtelenítés előtt és után 2-2 héttel!

Az ingyenes konzultáción részletesen kitérünk minden tudnivalóra.

Látogass el te is hozzánk a 13. kerületbe, és éld át varázslatos környezetben, jó hangulatban a lézeres szőrtelenítés csodáját. Várunk szeretettel!

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical