Dióda lézeres szőrtelenítés

Te is úgy érzed, hogy mindig újra és újra arról szól az életed, hogy szőrtelenítesz otthon vagy gyantáztatni jársz ? Mi is ezt elégeltük meg és a lézeres szőrtelenítés által igazi, hosszú távú megoldást szerettünk volna.

"

Olyat, ami biztonságos, ami hatékony, ami hosszú távú, megfizethető és ami számunkra a legfontosabb, az eddig szőrtelenítésre fordított idő felszabadul, és úgy lesz több (én)időd, hogy közben magabiztos vagy és jól érzed magad a bőrödben. A lézeres szörtelenítés egy elterjedt és egyszerű dolog, mégis nagy körültekintést igényel. Ezért a kezelések előtt mindenképpen szükséges egy ingyenes konzultáció, ahol egy finom kávé mellett megállapítjuk a bőrtípusodat, beszélgetünk a folyamatról, a napozási szokásaidról és a várható eredményekről. Végzünk egy próbalövést is, hogy érezd, h nem annyira kellemetlen, illetve így láthatjuk a bőröd reakcióját.

A piacvezető Eunsung Clearlight orvosi dióda lézert hoztuk el nektek a 13. kerületbe, mert ez a gép a legmodernebb, legbiztonságosabb eszközök közé tartozik. Az általunk választott lézer világszerte nagy népszerűségnek örvend a lézeres szőrtelenítés piacán, mert bizonyítottan hatékony, fájdalommentes és biztonságos a használata. Az eredmény garantált.

Dióda lézeres szőrtelenítés

A lézeres szőrtelenítés működési elve

A Clearlight LD808 Dióda Lézer 808 nm-es hullámhosszú lézersugarának hőenergiája a szelektív foto-termolízis hatásmechanizmusának megfelelően főként a szőrszálak sötétebb színű melanin pigmentjeiben nyelődik el. A bőr nagyságrendileg alacsonyabb thermo-relaxációs idejének köszönhetően nem károsodik.

A lézeres szőrtelenítő berendezés többféle multi-impulzus üzemmóddal rendelkezik, amelyek tovább növelik a kezelések eredményességét és biztonságát. A szőrszálban elnyelődött optikai energia hőenergiává alakul, amely a szőrszál hőmérsékletét  60 °C-ra emeli. Ennek hatására a bulbus alatt lévő mátrix-sejt állomány denaturalizálódik, így véglegesen leáll a szőrszál növekedése.

A lézeres szőrtelenítésre használt dióda lézer továbbfejlesztett impulzuskibocsátó technológiával rendelkezik, amely minimálisra csökkenti a fájdalom-érzetet és növeli a kezelések hatásosságát is.

A kezelés menete

Első látogatásodkor először kitöltöd az anamnézis lapot, az adatkezelési szabályzatot és a beleegyező nyilatkozatot. Ezután konzultáció és egy bőrtípus meghatározás következik, ez fontos ahhoz, hogy milyen beállításokat használjuk a lézeres gépnél. A kezelés előtt az anyajegyeket befedjük egy fehér krémmel vagy ceruzával, valamint egy hűvös zselével kenjük be a kezelni kívánt részt.

A lézeres szőrtelenítés alatt egy védőszemüveget kell viselned, mivel a lézersugár rendkívül káros a szemnek! A kezelő beállítja a gépet a neked megfelelő értékekre és már kezdődhet is a kezelés! Minimális csipkedést érezhetsz a kezelés során, fontos, hogy mindig szólj, ha valami kellemetlen, vagy ha bármi probléma van!

Tudnivalók lézeres szőrtelenítés előtt és után

Fontos, hogy kezelés előtt 1 hónappal már nem szabad gyantázni, epilálni, csak borotválkozni.

A lézeres szőrtelenítés előtti napon kérjük a kezelt területet leborotválni.
Napozni, szoláriumozni tilos a szőrtelenítés előtt és után 2-2 héttel!
A konzultáción részletesen kitérünk minden tudnivalóra.

Látogass el te is hozzánk a 13. kerületbe, és éld át varázslatos környezetben, jó hangulatban a lézeres szőrtelenítés csodáját.

A lézeres szőrtelenítés részletes árlistáját az “Árak” menüpont alatt találod!

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical