HIEMT intimpad

A szétnyilt, megnyúlt kismedencei izmok erősítésére, a női életminőség javítására.

A HIEMT elektromágneses intimpad egyszerű, kényelmes, gyors és fájdalommentes megoldást kínál a korral és szüléssel megromlott intim részek vérkeringésére, a kismedencei izmok meglazulására. Ezen funkciók romlása inkontinenciához és a szexuális élet minőségének csökkenéséhez vezet.

Mi a HIEMT technológia?

A gépek magas intenzitású fókuszált elektromágneses hullám (High Intensity Focused Electromagnetic Wave) azaz HIEMT technológiával működnek, melyek a neuronokon keresztül hatást gyakorolnak az izomcsoportokra, azok szupramaximális összehúzódását eredményezik. A HIEMT által kifejtett folyamatos kontrakciók az izomzat belső felépítését változtatják meg. A procedúra során a miofibrillumok (a harántcsíkolt izomszövet izomroston belüli összehúzódásra képes alapegységei) stimulálódnak, vagyis az izomzat alapszerkezete erősödik, melynek köszönhetően az izom sűrűbbé válik és nagyobb térfogatot ér el.

Hogyan működik a HIEMT az intim területen?

A HIEMT technológia intenzív összehúzódásokat vált ki kismedence izomzatban azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

Inkontinencia kezelés HIEMT elektromágneses hullámokkal? IGEN!

A készülékhez csatlakoztatható intimpad az elektromágneses mező segítségével aktiválja a medence izmait és pontosan megcélozza a fenék izomzatát. A kezelés során az energia eljut a mélyen fekvő izmokhoz és a medence területét stimulálja, alkalmanként közel 10-12 000 izomösszehúzódást eredményezve. Az intimtornával elérhető izomkontrakció sokszorosára képes. A pad kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban helyezkednek el a kezelés alatt, a középen lévő megemelt terület illeszkedik a medencefenékhez, megtámasztja azt.

A HIEMT Technológiás Intimpados inkontiencia kezelés teljesen fájdalommentes!!

A Vélemények alapján az egyik leghatékonyabb kezelés!

A kutatási eredmények alapján egy kúra után 95%-os javulás érhető el a vendégek életminőségét tekintve.

Továbbá a kezelt személyek 67%-a fel tudott hagyni a betétek használatával illetve minden tesztalany esetében tudatosabbá vált a medencefenék izmainak használata.

Kiknek ajánlott a  HIEMT Intimpados kezelés?

 • Medencefenék-izom erősítése
 • Inkontinencia megelőzésére, megszüntetésére
 • Szülés utáni regenerációra
 • Záróizom működésének fokozására

  Az elektromágneses intimpad kezelés segítségével sikeresen javítható a terhesség és a szülés során meglazult és szétnyílt medence izmok állapota.

  A kezelés minden esetben ruhában történik és nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt.

  A kezelést követően bizonyítottan jobb szexuális élet- a kezelés hatására intenzívebb orgazmus elérése.

  Nincs szükség semmilyen beavatkozásra, érzéstelenítésre.

  Gyakorlatilag nincs semmilyen mellékhatása.

  A HIEMT kezelés folyamata

  • Az optimális eredmény érdekében 6-8 alkalmas kezelést szükséges végig csinálni, amely heti 2-3 x 30 percet tartalmaz.

  • A kezelés után úgy érezheti magát a vendég mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni, hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

  Árak

  • 1 alkalom: 10.000 Ft

  • 6 alkalmas bérlet: 54.000 Ft

  • 8 alkalmas bérlet: 64.000 Ft

  Foglalj hozzánk időpontot online!

  H, P: 08:00 – 16:00
  K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
  Szo, V: zárva

  1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

  @yourskinmedical

  @yourskinmedical