Lézeres szőrtelenítés – női árak

$

Ingyenes konzultáció

Minden új vendég számára biztosítunk ingyenes konzultációt, amikor megbeszéljük a kezeléseket, a bőrtípusodat, valamint próbalövést is végzünk. Ha rögtön szeretnél kezelést, próbalövés után kb. 20 percet várnunk kell, hogy megnézzük hogyan reagál a bőröd. Ezidő alatt egy finom kávé és néhány újság segít az idő múlásában.

$

Részletfizetés

150.000 forint felett részletfizetési lehetőség is van: 3 egyenlő részletben tudod kiegyenlíteni a bérleted árát.

$

Emlékeztető kezelés

A nagy csomagok után érdemes évente emlékeztető kezelésen részt venni, ennek ára testrészenként akár 5000 forinttól elérhető.

01

KIS CSOMAGJAINK 3 kezelést tartalmaznak. Ezzel a bérletkonstrukcióval azoknak szeretnénk kedvezni, akik már máshova jártak előzőleg szőrtelenítésre, és már csak egy kevés kell nekik a tökéletes eredményhez.

02

NAGY CSOMAGJAINK arc és mellbimbó esetén 12, a többi testrésznél 8 alkalmat tartalmaznak, DE! ha az általunk javasolt ütemben jársz a kezelésekre és mégis valamiért úgy látjuk, hogy a teljes szőrtelenséghez további kiegészítő kezelésekre lenne szükséged, ezekre a vendégünk vagy! Az utolsó alkalom után 6 hónapig tudod igénybe venni a kiegészítő kezeléseket. Mi így vállalunk garanciát a szőrtelenségedre!