Férfi lézeres szőrtelenítés

A férfiaknál az egyik legszembetűnőbb nemi jelleg a nőkénél jóval erősebb és sűrűbb szőrzet. Szerencsére sokfélék vagyunk, van akit zavar a szőrzete, van akinek elképzelhetetlen az élete szőrtelenül. Mi azoknak kínálunk megoldást, a férfi lézeres szőrtelenítés által, akik véglegesen szeretnének megszabadulni a borotva vagy a gyantázás okozta mellékhatásoktól, és simán szeretnék élvezni az életet.

"

Mik a férfi lézeres szőrtelenítés előnyei?

 • nem kell életed végéig gyantáztatni járnod
 • nem kell a számodra nem elérhető helyeken (pl hát) zsonglőrködnöd a borotvával
 • megszűnik a szőrnövekedésből adódó viszketés
 • megszűnnek a szőrbenövések
 • mindig strandra kész a hátad

Az általunk használt piacvezető Eunsung Clearlight orvosi minősítésű dióda lézerrel végzett kezelés a férfi lézeres szőrtelenítés prémium megoldása:

 • 808 nm-es hullámhosszon dolgozik
 • a bőr felső rétegében minimalizált a sérülés kockázata
 • rövidebb időtartamú kezelések
 • intenzív kontakt hűtés a kezelőfejen
 • minimális fájdalomérzet
 • személyre szabott beállítások

Te is megszabadulnál a szőrök okozta kellemetlenségektől? Jelentkezz be ingyenes konzultációnkra!

Dióda lézeres szőrtelenítés

Működési elv: 

A hőenergia, ami 808 nm-es hullámhosszúságú lézersugárból ered, a szőr sötétebb részeiben nyelődik el, melyet a melanin pigmentek biztosítanak. Ezt a folymatot nevezzük szelektív foto-termolízisnek. A bőr nincs kitéve károsodásnak, mivel a thermo relaxációs ideje jóval alacsonyabb (ötöde a melanin tartalmú szőrökének). A Clearlight dióda lézer egyénre szabható multi impulzus beállításokkal rendelkezik, így még biztonságosabban és eredményesebben végezhetőek el a férfi lézeres szőrtelenítés. A szőrben elnyelődik a fényenergia, ez átalakul hőenergiává, és 60 °C-ra hevíti a szőr egésze, és így szőrtüsző hőmérsékletét is. A megemelkedett hőmérséklet hatására a mátrix sejtjei kicsapódnak (denaturalizálódnak) és elpusztul a szőr, ami az újranövekedésre is képtelenné válik.

Az Eunsung Clearlight dióda lézer a legmodernebb impulzuskibocsátó technológiával rendelkezik, így minimalizálható a fájdalom-érzet és kezelések hatásossága is jelentősen megnő.

A férfi lézeres szőrtelenítés menete

Bejelentkezés utáni első találkozáskor a papírmunka után részletes tájékoztatást adunk a kezelés menetéről, beszélgetünk az eddigi szőrtelenítési szokásaidról, és a várható eredményekről. A gép személyre szabott beállításai miatt a Fitzpatrick-skála szerinti bőrtípusodat meghatározzuk egy kérdőív segítségével. A kezelés előtt az anyajegyeidet és pigment foltjaidat gondosan bekenjük egy fehér ceruzával, hogy védjük azokat. A lézeres kezelés csak bőséges kontakt zselé felvitele után kezdhető el. A kezelés fájdalommentes, maximum egy kis kellemetlenséggel járhat, ezért fontos hogy mindig visszajelezz arról, hogy mit érzel.

Dióda lézeres szőrtelenítés

Férfi lézeres szőrtelenítés előtt és után

A kezelés csak gyulladás- és irritációmentes bőrön alkalmazható. Szoláriumozni, napozni nem szabad a kezelés előtti- és utáni 2 hétben. Fontos, hogy csak borotválni lehet a területet 2 kezelés között. Az első kezelés előtt 1 hónappal a gyantázást be kell fejezni, onnantól szintén csak borotva használható.

Kezelhető területek:

arc, nyak, váll, hát, mellkas, hónalj, has, láb.

Férfi vendégeinknél intim szőrtelenítést nem vállalunk.

Árainkról, akcióinkról az árlista Férfi lézeres szőrtelenítés menüpontja alatt tájékozódhatsz.

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical