Gyengéd savas hámlasztás

Az Easy Droxy Peel felszíni savas hámlasztás kíméletes és hatásos bőrmegújító kezelés, a felszíni egyenetlenségek kisimulnak, halványodnak a pigmentfoltok és a bőr struktúrája látványosan megújul.

Savas Peeling

Manapság egyre többet lehet hallani a kozmetikai savazásról, mely méltán kap egyre nagyobb publicitást, hiszen olyan gyengéd de mégis hatásos kezelést nyújt pl a pigmentfoltok kezelésére, melyre ezelőtt nem volt példa. A jól felépített napi arcápolási rutin mellett is akadnak olyan bőrproblémák, amelyeknél érdemes ehhez a csodálatos kezeléshez folyamodnunk. A kémiai peelingek- hámlasztó kezelések -melyek az őszi, téli, kora tavaszi időszak nagy kedvencei komplex megoldást nyújtanak, élettelen bőr, vagy akár pigmentfoltok esetében

A felszíni hámlasztó kezelések segítségével hatékonyan kezelhetők bizonyos bőrproblémák, valamint a bőr felszíni egyenetlenségei, mint például a pigmentfoltok, vagy a fiatalkori aknék.  A kezelések segítséget nyújtanak a bőr felső, elhalt hámrétegének eltávolításában, amely nagy szerepet játszik a bőrmegújításban, továbbá egyenletesebb bőrfelszínt eredményez.

Miért az Easy Droxy Complex Peel?

Az Easy Droxy Complex Peel 5 különböző gyümölcssav egyedi kombinációja, amelyben savak eltérő  bőrproblémákra alkalmazhatóak, lehetővé téve ezzel a hámlasztás széleskörűbb és eredményesebb használatát.

 • Alpha-hydroxy savak (AHA): glykolsav, tejsav: Antioxidáns hatásúak, felszíni hámlásért felelősek
 • Béta-hydroxy savak (BHA): szalicilsav: fertőtlenítő, gyulladássökkentő hatásúk
 • Citromsav: antioxidáns, Ph szabályzó
 • Kojic sav: hatékony fegyver a pigmentfoltok ellen

Milyen bőrpromlémákra alkalmazható?

 • pigmentfoltok halványítására/eltávolítására
 • anti-aging: kezdődő ráncok
 • bőrmegújítás
 • fakó bőr
 • fiatalkori/enyhébb aknék
 • zsíros bőr fokozott elszarusodásának megszüntetésére
 • dohányos bőr megújítására

Hogyan zajlik a kezelés?

 A kezelés nagyjából 45 percet vesz igénybe. A bőr megfelelő letisztítása és fertőtlenítése után egy ecset segítségével felvisszük a savat a bőrfelületre. A bőrtípusnak megfelelő ideig (néhány percig) hagyjuk hatni. Ezalatt pici csípő érzés tapasztalható. A hatóidő letelte után a savat egy neutralizáló segítségével semlegesítjük, amely egy kisebb égető érzést eredményez, ez csupán pár percig tart, és a semlegesítés befejeztével teljesen el is múlik. A kezelést egy nyugtatómaszkkal, (valamint fényvédővel) zárjuk. A hámlasztás után enyhe pirosság tapasztalható a bőrön, amely  többnyire a nyugtató maszk után szinte teljesen elmúlik.

A hámlás folyamata mikroszinten zajlik le, látható hámlás nem következik be a kezelések után, így a mindennapi tevékenységünket megszakítás nélkül folytathatjuk.

Mik a teendők a kezelés után?

A kezelést követően a hámlasztás napján nyugtató hatóanyag tartalmú, kezelések között pedig hidratáló krémek használata ajánlott. Más hatóanyag tartalmú krémek (pl.retinol, AHA-savas krémek) használata kezelések között nem javasolt! A kezelés után, illetve a kezelések között fényvédő használata kötelező!

Hány kezelés szükséges?

A kezelések száma egyén függő. A legoptimálisabb eredmény elérése érdekében a hámlasztásokat kúrában végezzük, amely 4-5 alkalomból áll. A kezelések gyakorisága is bőrtípus függő, általában hetente-10 naponta ismételhető.

Neked ajánljuk ezt a kezelést, ha pigmentfoltok találhatóak az arcodon vagy ha egy igazi lunch time kezelésre vágysz az életteli, ragyogó bőr érdekében!

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical