PowerShape2 arckezelés

Ha azonnali lifting hatást szeretnél ez a tökéletes kezelés számodra! A noninvazív radiofrekvencia kollagéntermelésre serkenti a bőrt, csökkenti a ráncok mélységét, feszes és üde bőrt eredményez. Kúrában alkalmazva hatása nagyon látványos és hosszútávú.

PowerShape2 arcfiatalítás

Ha azonnali, látványos eredményre vágysz, akkor figyelmedbe ajánljuk a PowerShape2 arckezelést, mely hatására már a kezelés után is látható-, illetve hosszútávú arcfiatalítás érhető el.

Sokaknak a PowerShape2 gépről és kezelésről egyből az alakformálás ugrik be, azonban legalább olyan jó hatásfokkal használható kisebb, speciális fejeinek köszönhetően az arc területén anti-aging kezelésekre.

A piacvezető PowerShape2 készülék hármas technológiája nem csak az alakformálásban képes csodálatos eredményekre. A gép, amely ötvözi a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, a lipolézer technológiát és a vákuum szívóhatását, az arcfiatalítás, arcfeszesítés terén is komoly eredményeket tud felmutatni.

Az arcfiatalítás fájdalommentes és a többféle beállításnak köszönhetően teljesen egyedi, a vendég igényeire, fizikai adottságaira szabható.

És ami a legjobb, hogy azonnal látszik az eredmény, az arcfiatalítás hatására rögtön érezzük a pozitiv változásokat.

Mi a menete a PowerShape2 arcfiatalító kezelésnek?

 Az arcfiatalítás előtt alapos mélytisztítás és peeling történik. Ezt követően egy értékes hatóanyagokat tartalmazó krémet viszünk fel az arcra, majd jön a gépi kezelés, mely hatására létrejön az arcfiatalítás. A termális arckezelőfej segítségével a bőrt felmelegítjük, a hőenergia non-ablatív módon penetrál mélyen a bőrbe, tehát felületi sérülést nem okoz,  a bőrfelszín károsítása nélkül serkentjük a bőr mélyebb rétegeit fokozott kollagéntermelésre. Az intenzív stimulálás révén tartós eredményeket érünk el.

Kis méretű kezelőfejének nagy előnye, hogy a nehezen hozzáférhető és érzékeny részek, mint a szemkörnyék és a szájkörüli területek is könnyedén és biztonsággal kezelhetőek.

Ezáltal az ott található szarkalábak és ráncok mélysége csökken, a bőr tónusosabbá válik.

A rádiófrekvencián túl, bőrtípustól függően pulzáló vagy folyamatos vákuumot is alkalmazunk a hatékony arcfiatalítás érdekében. A kollagéntermelésen kívül fokozódik a nyirokkeringés és az arc megszabadul a felhalmozódott salakanyagoktól is.

A kezelés végén eltávolítjuk a kontaktgélként használt krémet, majd zárásként fényvédőt használunk.

Az eredmény

Kissé kipirosodott, de megújult bőr, mely alatt zajlanak a fokozott kollagént- és elasztintermelési folyamatok, az az érzésünk lesz, mintha az egész arc feljebb került volna.

Összetett rendszerének köszönhetően a PowerShape2 arcfiatalítás tehát kiváló hatásfokkal alkalmazható face liftingre, ránc csökkentésre és arcfeszesítésre.

Már egy kezelés is szép eredményt biztosít, azonban a hosszútávú eredményért és annak megőrzéséért kúraszerű alkalmazását javasoljuk.

Egy 5-10 alkalmas PowerShape2 arcfiatalítás hatására fiatalabb, üdébb arcbőr, kontúrosabb arcvonalak, ránccsökkenés, bőrstruktúra javulás, kollagén termelés növekedés és toka emelkedés várhatóak.

Ajánljuk, ha még nincs nagy elváltozás az arcszerkezetedben, de megelőzésként szeretnél valamilyen kezelést, illetve ha már a gravitáció érezteti hatását, és szeretnél olyan arcfiatalítást, amely veszélytelen, tű- és szike nélküli, és a szervezet öngyógyító mechanizmusára épül.

FONTOS!

Botox kezelés után két hetet várni kell a kezeléssel és hyaluronsavas feltöltést követően fokozott óvatosság szükséges, mert a kezelés hatására a töltőanyag feloldódik.

Nagymértékű rosacea esetén a kezelés nem ajánlott.

PowerShape2 arckezelés árak

  • 1 alkalom: 28.500 24.000 Ft

  • 5 alkalom: 130.000 105.000 Ft

  • 10 alkalom 250.000 180.000 Ft

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical