PowerShape2 alakformálás

Egészségesen élsz, mozogsz és mégis rajtad ragad pár makacs centi? Vagy pont a fogyókúrádat szeretnéd megtámogatni, hogy a kötőszöveted is kövesse a fogyásod?

"

Bármelyik csoportba is tartozz, a PowerShape2 kezelést Neked találták ki.

Pontosabban Nekünk nőknek. A laza, narancsbőrre hajlamos kötőszövetünkre. A PowerShape2 úgy indítja be a vér- és nyirokkeringést, hogy közben centiket vesztünk a kívánt testtájról, mivel rádiófrekvenciával felmelegíti a zsírszövetet és vákuummal és lézerrel megdolgozza a kezelt testtájat. Kezelés közben abszolút érezhető hogy ez nem csak egy átlagos, sokat ígérő kezelés, hanem itt történik is valami, ami minden percben hatékony. Mikor kiszállunk a székből, a megdolgozott területen a bőrünk pirossá, kicsit érzékennyé és duzzadtá válik, de cserében sima és hidratált lesz, és kisebb lesz a körfogatunk és a narancsbőrünk. Sok-sok vizet kell innunk, hogy a nyirokrendszerbe irányított méreganyagok és zsír távozni tudjon, és igazán hosszú távú legyen a hatás. Természetesen a sport elengedhetetlen a kezelések mellett. Kúraszerűen alkalmazva a leghatásosabb, de ha egy-egy alkalomra van lehetőségünk, az is igazán felemelő lesz és az elvesztett centik csak növelni tudják a magabiztosságunkat..

Powershape2 alakformálás

A PowerShape2 működési elve

A PowerShape2 komplex alakformáló valamint anti-cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringés és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

Multipoláris és bipoláris RF – zsírbontás, hő általi sejt-anyagcsere fokozás, bőrfeszesítés

Az új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegekbe. Mélymelegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia energiának a multipoláris kezelőfej által biztosított célirányos bejuttatása nagyobb hatékonyságot eredményez, jól mérhető eredményekkel a zsírcsökkentésben, a cellulit kezelésében, az alakformálásban, valamint a kollagén és az elasztin termelés stimulálásában.

  • intenzíven felmelegíti a bőrszövetet 5 – 15 mm mélységig a kezelőfej típusától függően
  • nagymértékben stimulálja a zsírsejtek metabolizmusát és a zsírégetést
  • stimulálja a kollagén és elasztin termelődéséért felelős fibroblaszt sejteket
  • javítja az oxigén sejt közötti megoszlását a szövet hőmérsékletének a megemelése révén
  • javítja a mikrokeringést

Vákuum – alakformálás

A vákuummasszázs hatására javul a vér- és mikrokeringés valamint a nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. A pulzáló vákuum a mikrokeringés stimulálásával javítja a sejtek metabolizációját, ezáltal elősegíti a cellulit lerakódások eltávolítását. A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és a nyirokerek között erősen salaktalanító és ödéma csökkentő hatású.

A nyirokmasszázs:

  • elősegíti a salakanyagok kivezetését
  • kitágítja a vérereket elősegítve az oxigénnel való ellátottságot
  • csökkenti a zsírsejtek viszkozitását
  • a rostos szövetekre nézve nyújtó és masszázs hatással bír
  • csökkenti az ödémát és formálja a testet

Soft lézer – zsírbontás segítése, bőrfeszesítés

A speciális (660 nm) hullámhosszú lézerfény elősegíti, fokozza a rádiófrekvenciás zsírbontás eredményességét, valamint a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére.

A soft lézer fokozza a zsírsejtek sejthártyájának áteresztő képességét, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi. A szabad zsírsavak természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből. A lézer diódák intenzív vörös fénye fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

A kezelés után néhány napig bőrpír és érzékenység tapasztalható.

Ha még nem ismered a kezelést, és vannak kérdéseid, érdemes eljönnöd egy konzultációra.

Foglalj hozzánk időpontot online!

H, P: 08:00 – 16:00
K, Sze, Cs: 11:00 – 19:00
Szo, V: zárva

1134 Budapest, Angyalföldi út 21., II. emelet/201.

@yourskinmedical

@yourskinmedical